Chinatour!


25 mei 2017

We gaan door China touren!

Wie had dat verwacht, elf jaar geleden, toen Hippe Gasten begon? We hebben al flink wat leuke dingen meegemaakt met de band.
Het podium mogen delen met de allerleukste bands en artiesten en met enkele van hen ook nauw samengewerkt. Op de allergrootste en vetste festivals en theaters gespeeld.
We bereiken op dit moment met onze optredens jong en oud en zijn een gevestigde naam in festival- en theaterland.
Hippe Gasten is een energiek vijftal dat er vol voor gaat! We doen geen concessies met onze muziek. Geen kleine deuntjes maar gewoon flink uitpakken. Tegenwoordig springt jong en oud mee op nummers als ‘Zonnebril van Gucci’ en ‘Rode Wangen’ en worden we zelfs knalhard in auto’s gedraaid waar geen kind te bekennen is!

Dit maakt Hippe Gasten echt uniek en dit heeft er voor gezorgd dat een groep initiatiefnemers uit China ons heeft gevonden. Opeens kregen we een email met daarin: ‘Willen jullie komen spelen in China op het internationale familiefestival Hand in Hand China?’
Na heel veel regelwerk van rock‘n rollmanager Pieter van Dommelen staan we nu klaar om op 26 mei in het vliegtuig te stappen. De wereld over! Up to China!
We zijn binnenstebuiten gekeerd voor het regelen van onze visa. Alle teksten moesten vertaald worden en zijn uiteindelijk goedgekeurd door de Chinese overheid. Ze worden op een groot scherm geprojecteerd tijdens onze 12 shows daar.
Samen met de Amerikaanse (Grammy- en Emmy-award winner) Lucky Diaz and the Family Jam Band en een productieteam van 30 man zijn we klaar voor een groot avontuur!
We hebben er ontzettend veel zin in!
Keep you posted! 再见

Bekijk al het nieuws