De Heeren van de Vergulde Glorie!


16 november 2016

Hippe Gasten & de Heeren van de Vergulde Glorie!

Eindelijk, Hippe Gasten komt met een show voor de grotere podia.
Al jaren werd in de wandelgangen geroepen: “Komen jullie ook met show voor volwassenen”?

Dit is ons antwoord: Hippe Gasten samen met drie ouwe rotten op het podium waarbij we muziek maken voor volwassenen en ook voor kinderen. Iedereen is geneigd om muziek in hokjes te willen plaatsen: kindermuziek, pop, rock, dance etc. Waar precies de scheiding ligt tussen kindermuziek en muziek voor volwassen is niet exact te definiëren. Hippe Gasten probeert een brug te slaan tussen jong en oud; liedjes die geschreven zijn met een jeugdige blik maar een volwassen karakter.

Weet je, eigenlijk moeten we er niet over lullen. Luister en oordeel zelf!

Deze nieuwe show is dus voor volwassen en kinderen. We spelen in de middag en willen festivals gaan openen met een grote feelgoodshow.  Nieuwe liedjes die Hippe Gasten samen met vrienden heeft geschreven.  Ad Grooten (Pater Moeskroen, Mannen van Naam), Tren van Enckevort (Rowwen Hèze), John Verhoeven (Mercy John), Andy van de Vossenberg (the 101’s).
Saamhorigheid zal terug te horen zijn in de nieuwe grootse liedjes. Positiviteit, liefde, vrijheid en samen het leven vieren zijn thema’s die terugkomen in de liedjes.
We hebben een jaar superhard gewerkt achter de schermen en zijn enorm trots op het resultaat. Samen met met Mike Manders en Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) in de studio zijn de eerste liedjes reeds opgenomen.

De Heeren van de Vergulde Glorie zullen snel aan jullie worden voorgesteld. We zijn erg trots dat deze grootheden samen met ons het podium beklimmen.

We hebben heel veel zin om met deze mooie club de festivals in Nederland en België te openen.

Bekijk al het nieuws