Hippe Gasten en Ardie Gijsbers voor KiKa


6 maart 2018

Toen de Hippe Gasten met een interview op 3fm kwamen, in verband met hun tour door China, zat Ardie Gijsbers naar de radio te luisteren. Ardie Gijsbers uit Tilburg heeft afgelopen december de knoop doorgehakt om voor haar nichtje van 7 jaar oud, die kanker heeft, de marathon van New York te lopen en hiermee geld op te halen voor KiKa. Haar 3e en laatste marathon. Nog één topprestatie.

In plaats van alleen maar de hand op te houden en geld in te zamelen wil Ardie leuke activiteiten organiseren waarbij kinderen centraal staan. Na contact te hebben gelegd met Hippe Gasten besloten we er samen voor te gaan. Hippe Gasten speelt zondagmiddag de theatershow ‘Anders’ om hiermee het doel van Ardie Gijsbers te ondersteunen. In dit popconcert in een theaterjasje begint Hippe Gasten klein en intiem om vervolgens groots uit te pakken. De bonte en leuke personages uit de liedjes zorgen voor een frisse en andere kijk op dingen die spelen in het leven van kinderen.

Kom op zondagmiddag 22 april naar het Klasse Theater in Tilburg en zie hoe Hippe Gasten zingt, speelt, vertelt, beroert en laat lachen. En steun hiermee tegelijk het onderzoek naar kinderkanker. Aanvang voorstelling 13:30, deuren open vanaf 12:45. Kaarten kosten € 10,- en zijn te bestellen via kaartenvoorkika@hippegasten.nl. Alles voor de glimlach van een kind.

Bekijk al het nieuws