Theatervoorstelling “Anders”

Een popconcert in een theaterjasje rondom de cd “Anders” waarbij Hippe Gasten klein en intiem speelt maar ook muzikaal uitpakt met o.a. brulkoren, boomwackers, trommels en de verbazing weet te prikkelen met bijzondere muzikale vondsten. Een ideale gelegenheid om zowel kinderen als ouders te laten gennieten van een energieke theatervoorstelling. Dit moet je gezien hebben!

Brochure-informatie:
In dit popconcert in een theaterjasje begint Hippe Gasten klein en intiem om vervolgens groots uit te pakken. Hippe Gasten zingt, speelt, vertelt, beroert, laat lachen, laat nadenken en nodigt uit te komen kijken naar iets anders!
Bah, alles hetzelfde? Hippe Gasten houdt niet van hetzelfde, mag het ook een beetje anders zijn? Ja graag! De bonte en leuke personages uit de liedjes zorgen voor een frisse en andere kijk op dingen die spelen in het leven van kinderen. Pippi Langkous, een verliefd kassameisje, Tonnie van Tegenover die vroeger zeerover was en getrouwd met de koning. Ze zijn allemaal anders! Jij toch ook?

Hippe Gasten is al jaren de aanvoerder op de markt wanneer het gaat om rockmuziek voor kinderen. Voor hun nieuwe cd en concert ‘Anders’ werkten ze o.a. samen met Rapper Def P., Dirk Scheele, Armand en Peter Koelewijn.

Hippe Gasten bestaat uit:

Jon van den Elsen (leadzang)
Daan Koch (gitaar)
Maurice Cramer (toetsen)
Richard Wallenburg (basgitaar)
Björn van den Boom (drums)