Exclusief voor fanclubleden

Ben jij al lid? Voor slechts €8,99 per jaar ben je al lid van de fanclub Hippe Gasten.

Lid zijn van de fanclub Hippe Gasten heeft meerdere voordelen. Als fanclublid heb je niet alleen als eerste de kans om het gloednieuwe album ‘Komkommermaarbij’ van Hippe Gasten nog vòòr de Kerst in huis te hebben maar je ontvangt ook nog eens extra korting.

Exclusief voor fanclubleden haal je het nieuwe album ‘Komkommermaarbij’ van Hippe Gasten al in huis voor slechts €11,99.

Voor niet-leden is het album verkrijgbaar vanaf 8 februari 2019 voor €14,99. Nog steeds een koopje natuurlijk want dit album wil je absoluut niet missen.

Vanaf 7 december verschijnt er van dit album elke vrijdag een nieuwe track op Spotify of jouw eigen favoriete kanaal zoals: iTunes, Apple Music, Deezer, etc. zodat je alvast in de stemming kunt komen.

Ben je nog geen lid? Ga naar www.hippegasten.nl/fanclub-lid-worden/ en haal er zo snel mogelijk jouw voordeel. Vanaf februari/maart 2019 kun je als fanclublid inloggen op een speciaal besloten gedeelte.

Wil je de liedjes ook graag live horen? Kom kijken, meezingen en dansen bij onze Clubtour die vanaf 10 februari 2019 van start gaat. Kijk op www.hippegasten.nl/agenda om te zien wanneer we bij jou in de buurt spelen.

    Volg onze avonturen op instagram.com/hippe.gasten

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT