Het laatste nieuws over Hippe Gasten...

Hippe Gasten is een rollende steen die constant in beweging is. Zeker het laatste tijd is de steen erg hard aan het rollen. China, een nieuw boekingskantoor, een nieuw album en alle publiciteit daar rondom heen. Alle leuke en spannende dingen zijn hieronder te lezen. Je zult ze ook voorbij zien komen op youtube en facebook en instagram.

04-07-2019

NIEUWE SINGLE: BAAS VAN DE BBQ!

Zoals vorige week aangekondigd hebben we een nieuwe single, een ode aan alle vaders. Ga dit lied vandaag de hele dag luisteren, meezingen, tekst leren, streamen en bovenal: laat de single aan je ouders horen en steek dit weekend de BBQ aan!

22-10-2018

Zeer geslaagde premiere nieuwe theatershow!

21 Oktober 2018 was het zover. De première van het nieuwe theaterprogramma ‘Doe mij een liedje speciaal’. De nieuwe liedjes waren klaar, de nieuwe show was geschreven en samen met regisseur Marc Nochem hebben we flink geoefend tussen alle China-optredens door.

De laatste wijzigingen aan de show hebben we in China nog gerepeteerd in een repetitieruimte van onze Chinese vriend Tony. Deze vriendelijke Chinees hebben we leren kennen tijdens onze reis in januari 2018 en hij bezit muziekscholen over heel China. Hij is tevens jurylid van de Voice of China. Dus de repetitieruimte was zo geregeld voor ons. Wat ook leuk is om te vermelden, is dat Tony en zijn vrouw in Nederland zijn geweest en we hebben hen vijf dagen rondgeleid. Als kers op de taart; hebben ze samen met ons een liedje meegespeeld tijdens het vaderdagconcert in openluchttheater de Kersouwe. Dat was voor ons echt bijzonder en speciaal!

Maar om terug te komen op de première in Theater de Lievekamp in Oss was het die middag een drukte van jewelste. Er waren vierhonderd kloppende harten te voelen. Het doek was dicht, de rode loper lag uit, de Amerikaanse slee had tientallen ouders en kinderen voorgereden, de reporters hadden hun werk gedaan en de zaal gonsde van spanning. De band was gespannen; overal was spanning te voelen. Toen de doeken opengingen barstte de zaal los in een groot applaus. En de show ging los… Het was een groot succes en dat was te voelen. Iedereen heeft genoten en de band ook. Er is heel hard gewerkt en het resultaat was super. In de foyer na afloop werden handtekeningen uitgedeeld en werden er petjes, posters en cd’s gekocht. De première was helemaal top. We willen iedereen die heeft meegewerkt aan dit succes nogmaals bedanken!

Lees meer
07-01-2019

KOMKOMMERMAARBIJ CLUBTOUR IN 2019!

Vanaf februari begint de clubtour langs de popzalen in Nederland. We gaan spelen in twaalf hele mooie zalen. Deze clubtour duurt twee maanden en gaat van Friesland naar Limburg naar Zeeland. We hebben er heel veel zin in. Kijk goed in de lijst of er een podium tussen staat bij jou in de buurt.

In Nederland heb je enkele belangrijke en grote podia waar de grotere bands optreden. Deze podia zijn heel goed ingericht om bandjes en artiesten te ontvangen. Mooi geluid, mooie podia, goede sfeer en eigenlijk alles wat je als band kunt wensen. Dit noemen we de clubzalen, poppodia of kernpodia. Hier is alles goed geregeld. Ook achter het podium is alles goed geregeld voor de bands. Je krijgt lekker eten en de mensen die er werken helpen allemaal goed mee. Eigenlijk zijn alle bands in Nederland, ook buitenlandse bands, blij als ze hier kunnen optreden. Het is voor kinderen en hun ouders echt de moeite waard is om te komen kijken, je proeft de ultieme live-sfeer en de band klinkt op zijn best. En Hippe Gasten zou Hippe Gasten niet zijn als we niet zouden zorgen voor enkele verrassende nieuwe onderdelen.

Lees meer
01-09-2018

Friendly Fire

Friendly Fire is ons nieuwe boekingskantoor. We zijn heel blij met dit grote kantoor. Grote artiesten als Kensington en Ilse de Lange staan in hun lijst.

Het is voor ons op dit moment belangrijk dat grote partners samen met ons de wereld gaan veroveren. Want niks is voor ons teveel of te groot. Na China staan we nergens meer van te kijken. Friendly Fire komt dus op het juiste moment voor ons. Met dit kantoor kunnen we stappen, die we graag willen maken, werkelijkheid laten worden. We zien met heel veel positiviteit deze samenwerking tegemoet. Festivals en Theaters kom maar op. Wij willen wel en Friendly Fire ook!

Lees meer
07-12-2018

NIEUWE OFFICIAL VIDEO KONING VAN DE DANSVLOER

Onze eerste official video 'Koning van de dansvloer' staat online! Vanaf nu releasen we elke vrijdag een liedje van ons nieuwe album 'Komkommermaarbij' tot aan de start van de clubtour op zondag 10 februari. Heb je hem al gezien; de nieuwe video van Koning van de Dansvloer? Zo niet, stop dan met lezen en druk snel op afspeelbutton bovenaan deze pagina...

Mooi he! Tenminste dat vinden wij zelf. De video is opgenomen in het Noord-Brabantse Vorstenbosch en in poppodium de Pul, Uden. We hebben twee dagen flink gewerkt met een mooie groep mensen.De video vertelt het verhaal van een jongen die zou willen dat hij kon dansen. Op 'n dag ziet hij een video van crowdsurfen en besluit dat dat ook een vorm van dansen is! Tijdens een concert van Hippe Gasten wordt hij de Koning van de dansvloer en crowdsurft hij dolgelukkig over het publiek...

We willen iedereen bedanken voor de medewerking. Speciale dank voor de dansgroep van Dansschool Souplesse, de hoofdrolspelers Roos en Jurre, Hans Pronk en natuurlijk voor de mannen van Smartmedia, Rick en Bart, voor het filmen, regiseren en editen van de film.

Wisten jullie dat Roos het dochtertje is van Jon, de zanger van Hippe Gasten. Ik denk dat Jon het meest trots is op deze video van iedereen.

Natuurlijk willen we alle kinderen en hun ouders bedanken dat ze hebben willen meedansen in de Pul. Het was een hartstikke leuke middag en jullie hebben super goed meegedanst. Goed kijken of je te zien bent in de video!!

Lees meer
12-05-2018

HIPPE GASTEN OP TV BIJ EENVANDAAG

10 Mei speelden we op het Festival op de T in Bergen op Zoom. Daar kwam het actualiteiten programma EenVandaag langs. Ze maakten een verslag van Hippe Gasten. Het was vroeg in de ochtend toen Hippe Gasten richting Bergen op Zoom vertrok. EenVandaag zou langs komen dus de mooiste kleren werden uit de kast getrokken.

Tijdens de soundcheck werd er al gefilmd en ook werden er interviews afgenomen door de verslaggever. Hippe Gasten opende het festival deze dag. De mensen stroomden tijdens het optreden van Hippe Gasten binnen. Sven Hammond Soul speelde na ons en het festival verliep hartstikke leuk. EenVandaag maakte een verslag waarbij ze dieper ingingen op ons China succesverhaal. We zijn hartstikke blij met alle aandacht die de media aan ons schenkt. Na Koffietijd en enkele radiostations was EenVandaag een hele mooie vervolgstap.

Lees meer

    Volg onze avonturen op instagram.com/hippe.gasten

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT