Wauw die bus gaat aan de zijkant open!

Stel je voor; een echt popconcert voor kinderen op jullie basisschool, festival of pleinfeest. Een groot feest voor alle leeftijden. Muziek als verbinder waarbij kinderen samen genieten met hun ouders, opa’s, oma’s en ieder die maar wil. Dat is wat Hippe Gasten doet. Uniek in zijn soort en ongekend waardevol voor kinderen en hun ouders. De leukste band voor kinderen met het meest bijzondere podium van Nederland op jouw evenement!

Hippe Gasten straalt met hun knalgele schoolbus uit dat iedereen welkom is, dat iedereen mee mag doen, dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. Kinderen vangen elkaar letterlijk op wanneer ze van het podium stagediven, de vader staat te headbangen, oma van 80 danst vooraan bij het podium en de kleinsten staan te springen met de oudere kinderen.
 
Eén stekker in het stopcontact is alles wat we nodig hebben. De bus gaat aan de zijkant open en binnen 10 minuten staat de band klaar om te rocken. De band speelt een popconcert van een uur.
 
Naast de optredens met de schoolbus speelt Hippe Gasten  in popzalen, theaters en festivals door heel Nederland en zijn ze bekend vanwege hun tours door China waarbij ze al in meer dan 40 Chinese steden hebben opgetreden.

Neem direct contact op via onderstaande cocntactgegevens dan kunnen we samen kijken of de door jullie gewenste datum nog beschikbaar is en wat de actuele prijzen zijn. Vraag ook naar de mogelijkheden om de schoolbus behalve de show van Hippe Gasten te huren als podium voor andere acts of zelfs een heel kinderprogramma erop te programmeren. Geheel vrijblijvend uiteraard.

    Hippe Gasten boeken & contact

MANAGEMENT & BOEKINGEN

HIPPE GASTEN

Pieter van Dommelen
management@hippegasten.nl
+31 (0)6 233 60 655

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT