Hippe Gasten bij jou op school?

Een rockband op je school, hoe cool zou dat zijn. Dat er een vrachtwagen het schoolplein op komt gereden en zes mannen bouwen een podium op vol versterkers, licht en geluid. Wat gaat daar gebeuren? Iedereen op school voelt de spanning. De juffen bewegen zich net iets opvallender en de meesters doen stoerder. En hoe leuk is het dat je er ineens achter komt dat die aangeleerde liedjes van de band zijn.

Eerst mag de onderbouw, de groepen zitten voor het podium en de band begint rustig zodat iedereen kan wennen. En aan het eind…dan springt iedereen mee. De oudere kinderen hebben het allemaal al gehoord en meegekregen; De directeur moet mee op het podium, de juf van groep 4 kreeg een liefdeslied en ze mochten op de bank springen.

Als zij aan de beurt zijn dan knalt de band de speakers uit. De kinderen, de ouders, de juffen en de meesters. Iedereen geniet met volle teugen. Wat een feest en hoe vet dat er een echte rockband op je school komt. Dit vergeten ze nooit meer!

Hippe Gasten op je school is speciaal. Heb je iets te vieren, een jubileum of een afsluiting van een groot festijn? Dan maak je hier iedereen blij mee. Tevens beschikt de band over mooi lesmateriaal waar de bovenbouw heel goed mee uit de voeten kan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem contact op met onze manager Pieter van Dommelen, contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

    Hippe Gasten boeken & contact

MANAGEMENT & BOEKINGEN

HIPPE GASTEN

Pieter van Dommelen
management@hippegasten.nl
+31 (0)6 233 60 655

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT