Hippe Gasten in de media

De rockband voor kinderen en hun ouders gaat in januari 2019 voor de zesde maal op tournee door China en dat internationale succes is de Nederlandse pers afgelopen jaar niet ontgaan. Vrijdag 20 april 2018 publiceerden NRC Handelsblad en nrc.next een interview van twee pagina’s over hun China-avonturen. Hippe Gasten heeft grootse plannen en staat volop in de aandacht.

‘Echt een supergoed idee voor kinderen. Lekker losgaan!’, zei Pernille La Lau, presentatrice van Koffietijd, over Hippe Gasten. In maart 2018 waren zanger Jon van den Elsen en toetsenist Maurice Cramer te gast bij de ochtendshow op RTL 4. Veel ouders van hun jonge fans hebben gekeken en reageerden onder meer op Facebook en Instagram op het leuke gesprek. Ook op de radio mocht de band verhaal doen over hun Chinese faam. Het startschot was op Radio 2 Spijkers Met Koppen, daarna volgden onder meer 3FM en 3voor12. Het succes van de Nederlandse band is zelfs de Hongkong Sunday Newspaper en de South China Morning Post niet ontgaan.

De band, bekend van Nederlandstalige liedjes als Tonnie van Tegenover, Beroemd zijn en Een beetje Pippi heeft grootse plannen. Begin 2019 komt de band met een nieuw album, een clubtour, een nieuwe Chinatour, een nieuwe theatershow, een contract met Sony Music en Friendly Fire. Er staan mooie dingen te gebeuren te gebeuren.

De band gaat in januari 2019 voor de zesde keer op tournee door China, waar ze inmiddels aardig beroemd aan het worden zijn. Uit het interview in NRC Handelsblad:

Het succes in China legt de band geen windeieren in eigen land. “Eindelijk komt Nederland erachter dat we best een bijzonder bandje zijn”, zegt Cramer. Een nieuw album is in de maak, ditmaal geproduceerd door Skiggy Rapz, die ook met Guus Meeuwis en Diggy Dex werkte. Van den Elsen: “We hopen dat we als eerste bandje voor kindermuziek op de radio worden gedraaid.”

Bekijk ook de filmpjes van hun eerdere China-avonturen. De band is te boeken voor festivals en clubzalen, maar ook voor theaters.

 

QUOTES

‘Ik vind dit zó’n bijzonder verhaal!’ – Eva Koreman, presentatrice 3FM

‘Echt een supergoed idee voor kinderen. Lekker losgaan!’ – Pernille La Lau, presentatrice Koffietijd

‘Wat een leuke band zeg‘ – Manuëla Kemp, presentatrice NPO radio 5

‘Dit had er moeten zijn toen ik jong was‘ – Dolf Jansen, presentator Spijkers Met Koppen

    Volg onze avonturen op instagram.com/hippe.gasten

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT