Overzicht van de muziek van Hippe Gasten

Hippe Gasten heeft in totaal vier albums gemaakt. De eerste twee hoorden bij een schoolprogramma van waaruit ze door het hele land in theaters besloten schooloptredens speelden. Later is de band meer en meer getransformeerd tot de rockband voor kinderen die het vandaag de dag is.

Het nieuwe album Komkommermaarbij geeft de enorme groei die Hippe Gasten muzikaal heeft doorgemaakt perfect weer. De plaat is opgenomen met producer Skiggy Rapz, bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis. Een aantal van de liedjes hebben we opgenomen met Mike Manders, bekend van Rowwen Hèze en Miss Montreal. We zijn hiervoor in drie verschillende studio’s geweest: Studio Audioworkx, Manders Pro Audio en de naamloze studio van Skiggy Rapz. Er staan elf liedjes op het album die allemaal lekker verschillend zijn. Veel liedjes gaan over het drukke leven van kinderen en over dromen in je hoofd. Natuurlijk blijft de authentieke rocksound van de band overal bovenuit steken. Of we nu kiezen voor modern of old school; uiteindelijk blijven we toch een rockband natuurlijk.

Het vorige album Anders is ook nog steeds te verkrijgen met daarop klassiekers zoals: Tonnie van Tegenover, Pippi en Zonnebril van Gucci. Aan dit album hebben enkele gastartiesten meegewerkt zoals Dirk Scheele, Peter Koelewijn, Def P en Armand. Dit album is opgenomen in de Silvox Studio van Caspar Falke. Deze plaat heeft in Nederland heel veel mooie dingen teweeggebracht. Ook de gelijknamige theatershow was echt fantastisch en heeft voor duizenden en duizenden lachende gezichten gezorgd.

KOMKOMMERMAARBIJ (2019)
HIPPE GASTEN
01Komkommermaarbij
02Paradijs
03Koning van de dansvloer
04Goeie zin
05Ondersteboven
06Billy
07Helemaal niks
08Allereerste zin
09Ben gewoon mezelf
10Zullen we nog een keer
11Knock-out
℗ 2019 Hippe Gasten exclusively distributed by Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
ANDERS (2014)
HIPPE GASTEN
01Ik heb liever niet dat je naar me kijkt
02Tonnie van tegenover
03Beroemd zijn
04Blootblad
05Vanavond
06Mijn meisjes die me lieten gaan
07Een beetje Pippi
08Vol gas
09Ik ben op jou
10Zonnebril van Gucci
11Anders
11Het zit mee
℗ 2014 Hippe Gasten exclusively distributed by Sony Music Entertainment Netherlands B.V.

    Abonneer je op ons YouTube kanaal

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT