Rock- en festivalshow Hippe Gasten

Een rockshow knalt, giert en brult. Hij rockt! Je kan stagediven, meeklappen, meezingen, crowdsurfen en luchtgitaar spelen dus gewoon uit je dak gaan samen met je ouders. De show van Hippe Gasten is alles behalve kinderachtig.

Een show voor het hele gezin, voor jong en oud en daarmee 100% zeker onderscheidend van alle andere bands. “Dit is echt vet” en “het is ook voor ons leuk” zijn veelgehoorde opmerkingen. De liedjes worden nooit zomaar gespeeld. Het zijn allemaal elementen die samen de show compleet maken. Een rocksensatie voor het hele gezin. De liedjes zijn geschreven om live uitgevoerd te worden. De nieuwe nummers van het album Komkommermaarbij zijn grootser dan ooit. Meegegroeid met wat de band nu is. Liedjes die gemaakt zijn om in Nederland en België en China en wie weet welke andere landen nog meer een grote indruk achter te laten. Voor Hippe Gasten is niks meer te gek. Ze knallen van iedere bühne. Een liveband pur sang en dat merk je aan alles. Ze zoeken naar nieuwe manieren om iedere show tot een groot succes te maken. Zomaar een liedjes spelen zit er echt niet in. Let op dus, de band pakt uit, showpakken aan!

    Hippe Gasten boeken & contact

MANAGEMENT & BOEKINGEN

HIPPE GASTEN

Pieter van Dommelen
management@hippegasten.nl
+31 (0)6 233 60 655

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT